25%

korting

toegepast

Dit is de eerste keer dat u bij ons winkelt, dus we hebben een kortingsbon van 25% voor u geactiveerd.

Onze verrukkelijke kauwtabletten helpen bij het goed functioneren van de gewrichten en het bindweefsel van de hond en zorgen zo voor sterke botten en spieren. Dit is essentieel voor uw hond om een gelukkig en actief leven te kunnen leiden!
We zijn vastbesloten om de beste kwaliteitsproducten voor onze huisdieren te leveren, zodat ze een gelukkig, sterk en gezond leven kunnen leiden. Daarom bieden wij nieuwe klanten een enorme korting op onze gewrichtsverzorgingstabletten. Zo ziet u hoeveel gelukkiger uw hond kan zijn!
Geformuleerd in het Verenigd Koninkrijk

Productbundels met korting

Gewrichtsverzorgingstabletten voor honden - 60 stuks

€ 27,90

Gewrichtsverzorgingstabletten voor honden - 3x60 stuks

€ 105 € 61,90

Gewrichtsverzorgingstabletten voor honden - 4x60 stuks

€ 140 €77,90

Doseringsinstructies

60 dagen geld terug garantie - Ons product werkt of u krijgt uw geld terug

We willen graag dat u volledig tevreden bent met uw SciPet-ervaring. Als u om een of andere reden niet tevreden bent met het resultaat, geven we u een volledige terugbetaling of veranderen we het product. U hoeft alleen maar een e-mail te sturen naar info@scipet.nl en het product naar ons terug te sturen.

Wat onze klanten over ons zeggen

Klantenbeoordelingen

4.67
Gebaseerd op 66 beoordeling
5
74%
49
4
20%
13
3
5%
3
2
2%
1
1
0%
0
1 2 ... 6
Lossie NicoleGeverifieerde eigenaar
Werkt ideaal
Was het nuttig? 0 0
ConstansGeverifieerde eigenaar
Mijn maatje is een week geleden helaas overleden op 14 jarige leeftijd. Had een lever probleem. Hij had ook artrose in z'n achterpootjes. Maar dankzi...More
Mijn maatje is een week geleden helaas overleden op 14 jarige leeftijd. Had een lever probleem. Hij had ook artrose in z'n achterpootjes.
Maar dankzij Scipet en een pijnstiller heeft hij tot het eind kunnen lopen. Toen m'n hond was overleden, had ik net een nwe Scipet voorraad besteld en betaald. Heb ze een mail gestuurd en binnen 2 dagen stond het geld op m'n rekening. Het is een betrouwbaar bedrijf.
Dankje Scipet.
Was het nuttig? 0 0
Constans
M'n hond heeft artrose. Sinds jaren gebruikt hij Scipet in combinatie met pijnstillers. Het is een goede combinatie. Hij is inmiddels 14 jaar en loopt...More
M'n hond heeft artrose. Sinds jaren gebruikt hij Scipet in combinatie met pijnstillers. Het is een goede combinatie.
Hij is inmiddels 14 jaar en loopt nog steeds. Ik raad Scipet aan.
Was het nuttig? 0 0
Gewrichtsverzorgingstabletten voor honden - 4x60 stuks (met 25% korting) photo review
Marina EggermontGeverifieerde eigenaar
Onze wolfhond is nu 16+ en we geven al enkele jaren scipet voor zijn gewrichten. Hij wandelt nog elke dag mee, nu wel op zijn tempo. Wij zijn heel erg...More
Onze wolfhond is nu 16+ en we geven al enkele jaren scipet voor zijn gewrichten. Hij wandelt nog elke dag mee, nu wel op zijn tempo. Wij zijn heel erg tevreden van het product en geloven dat het hem zolang mee in deze uitzonderlijke conditie heeft gehouden.
Was het nuttig? 0 0
Patricia GerlachGeverifieerde eigenaar
Ik merk aan mijn hond dat hij deze ondersteuning écht nodig heeft. Hij oogt vrolijker en beweegt makkelijker. Hij is al bijna 12 jaar dus ja wel stra...More
Ik merk aan mijn hond dat hij deze ondersteuning écht nodig heeft. Hij oogt vrolijker en beweegt makkelijker. Hij is al bijna 12 jaar dus ja wel stram bij het opstaan na lang liggen maar dat trekt snel bij. Ik zet voort met Scipet joint care want hij heeft nog genoeg energie om een happy life te vervolgen bij mij 🙂 bedankt voor dit fijne product!
Was het nuttig? 0 0
Viviane BlykersGeverifieerde eigenaar
Mijn Duitse Dog van 10,5 jaar heeft arthrose in haar achterpoten, zij neemt al een tijdje Scipet Joint Care pillen hetgeen haar helpt om op de been te...More
Mijn Duitse Dog van 10,5 jaar heeft arthrose in haar achterpoten, zij neemt al een tijdje Scipet Joint Care pillen hetgeen haar helpt om op de been te blijven en ze blijft ook nog altijd speels ondanks haar leeftijd.
Was het nuttig? 0 0
Gewrichtsverzorgingstabletten voor honden - 3x60 stuks photo review
Wietske LaanGeverifieerde eigenaar
Na gebruik van de joint care daagt Freya( 11 jr ) weer hondjes uit tot spelen. Met haar knieen had ik dat echt niet meer verwacht.
Was het nuttig? 0 0
ConstansGeverifieerde eigenaar
Sinds een aantal jaren gebruikt mijn Golden Skipet samen met pijnstillers van de dierenarts. Deze combi is fantastisch. Hij is bijna 14, zwemt en loop...More
Sinds een aantal jaren gebruikt mijn Golden Skipet samen met pijnstillers van de dierenarts. Deze combi is fantastisch. Hij is bijna 14, zwemt en loopt goed. Ben blij dat ik via via Skipet heb ontdekt. Een aanrader voor honden met artrose.
Was het nuttig? 0 0
LiesbethGeverifieerde eigenaar
Helpt onze hond van 14 echt, sinds hij Scipet gebruikt, loopt hij veel soepeler.
Was het nuttig? 0 0
Gewrichtsverzorgingstabletten voor honden - 4x60 stuks photo review
erik jottayGeverifieerde eigenaar
Swiebertje, 6 jaar lijdt aan aangeboren artrose. Een jaar geleden begonnen zelfs de dagelijkse wandelingen hem te veel te worden. 3 dagen nadat ik me...More
Swiebertje, 6 jaar lijdt aan aangeboren artrose. Een jaar geleden begonnen zelfs de dagelijkse wandelingen hem te veel te worden. 3 dagen nadat ik met de kuur begon, als toevoeging bij het medicament Metacam, was er al een duideijke verbetering zichtbaar, en 2 weken later was hij weer een blije hond. Ik ben zeer tevreden met het resultaat van dit supplement. Hij kan weer overal met me mee, en het is weer een blij kwispelend beest.
Was het nuttig? 0 0
van RijnGeverifieerde eigenaar
Ik ben begonnen aan de 3e pot en ik zie zeker verbetering in haar lopen. Ze zakte ook af en toe door haar achterpoten maar ook dat is niet meer gebeur...More
Ik ben begonnen aan de 3e pot en ik zie zeker verbetering in haar lopen. Ze zakte ook af en toe door haar achterpoten maar ook dat is niet meer gebeurd. Hiervoor gebruikte ik Glucosamine maar nu ik dit gebruik zie ik echt verschil. Ze is 15 geworden in mei..ik hoop dat ze nog een paar jaar bij ons mag zijn.
Was het nuttig? 0 0
Viviane BlykersGeverifieerde eigenaar
Mijn Duitse dog van 10 jaar kampt al een hele tijd met arthrose. Ze neemt nu al een hele tijd de gewrichtsverzorgingstabletten en daarmee kan ze toch ...More
Mijn Duitse dog van 10 jaar kampt al een hele tijd met arthrose. Ze neemt nu al een hele tijd de gewrichtsverzorgingstabletten en daarmee kan ze toch nog steeds rondlopen en zelf haar behoefte gaan doen buiten. Er is een tijd geweest dat ze dit niet zelfstandig meer kon.
Was het nuttig? 0 0
1 2 ... 6
Maak je je zorgen om je hond? Probleem opgelost

1. Het probleem

Zodra uw hond ouder wordt, kan het moeilijker voor hem zijn om in en uit de auto te komen, of zelfs om dagelijkse wandelingen te maken. Voor ons, als hondenbezitters, is het erg pijnlijk om onze levensgezel te zien leiden, vooral als pijnstillers hem alleen maar slaperig en lusteloos maken.

2. De oplossing

Onze ingrediënten stimuleren de productie van collageen, wat een belangrijke rol speelt bij de chondrificatie, zodat zelfs oudere honden van de pijn af kunnen komen.

3. Het product: SciPet

Kies onze gewrichtssupplement en houd uw maatje tevreden en flexibel. 100% tevredenheidsgarantie.

Je gebruikt het verkeerde medicijn
Onze gewrichtsverzorgingstabletten voeden en versterken de botten, het kraakbeen en de gewrichten van de hond.

SciPet™

Je gebruikt de verkeerde voedingsstof

Onze gewrichtsverzorgingsingrediënten

GLUCOSAMINE

Glucosamine helpt de gewrichtsvloeistof die de gewrichten smeert in stand te houden, waardoor wrijving tijdens bewegingen, zowel plotseling als aanhoudend, wordt verminderd; bestrijding van pijn en ongemak op zowel korte als lange termijn.

GROENLIPMOSSEL

Het is bewezen dat groenlipmossel pijn en ongemak in de gewrichten bestrijdt, waardoor de flexibiliteit van heupen en gewrichten verder wordt bevorderd en tegelijkertijd pijn wordt verminderd die beweging en mobiliteit beperkt en beperkt.

KURKUMA

Kurkuma is een volledig natuurlijk ingrediënt dat al generaties lang in menselijke medicijnen wordt gebruikt. In gewrichtssupplementen voor honden bestrijdt het stijfheid, verbetert het ook de gezonde vloeibaarheid van de gewrichten en houdt het de mobiliteit in beschadigde en jichtige gewrichten in stand.

MSM

MSM heeft de eigenschappen van een natuurlijke pijnstiller en ontstekingsremmend medicijn, dat spierpijn helpt voorkomen en behandelen en de mobiliteit stimuleert. Het stimuleert ook de productie van collageen, dat het skelet vormt van het bindweefsel in het lichaam van zoogdieren.

Chondroïtinesulfaat is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire supplementen voor het versterken en regenereren van beschadigd kraakbeen. Dit zijn gelachtige weefsels en tweederde bestaat uit water en voedingsstoffen.

Door het kraakbeen “te smeren”, houdt chondroïtinesulfaat ze in een voldoende gezonde en flexibele toestand zodat ze hun dempende rol kunnen spelen bij de bescherming van de gewrichten.

Het heeft een direct effect op de groei en ontwikkeling van weefsels en hun regeneratie na verwonding, dus het is essentieel in het genezingsproces en speelt een zeer belangrijke rol bij het ondersteunen van het immuunsysteem.

Het kan helpen bij het bestrijden van verlies van botdichtheid.

Het helpt bij het verlichten van gewrichtspijn.

Hyaluronzuur is een veelzijdige stof die in alle weefsels voorkomt. In het lichaam vervult het zijn primaire functie als onderdeel van kraakbeen. Het beschermt kraakbeen, smeert de gewrichten en beschermt ze tegen chronische ontstekingen (artritis). Het bevordert ook de genezing van beschadigde weefsels.

Glucosamine, chondroïtinesulfaat, l-ascorbinezuur (vitamine C), MSM, mangaangluconaat, groene mosselen, gerookte leversmaak, kurkuma, hyaluronzuur

Geef uw hond de gezondheid die hij verdient!

60 dagen geld terug garantie - Ons product werkt of u krijgt uw geld terug

We willen graag dat u volledig tevreden bent met uw SciPet-ervaring. Als u om een of andere reden niet tevreden bent met het resultaat, geven we u een volledige terugbetaling of veranderen we het product. U hoeft alleen maar een e-mail te sturen naar info@scipet.nl en het product naar ons terug te sturen.

SciPet-belofte

Topkwaliteit

Onze gewrichtsverzorgingstabletten zijn hoogwaardige en ethisch onderzochte voedingssupplementen.

Kwaliteitsingrediënten

Hier bij SciPet geven we echt om uw huisdier, daarom verkrijgen we onze ingrediënten van de beste kwaliteitsleveranciers.

Gratis verzending*

Om het nog beter te maken, bieden wij in Nederland gratis verzending aan voor bestellingen boven de € 40

Onze partners:

Onze partners: