20%

korting

toegepast

Dit is de eerste dat je onze probiotisch supplement tegen allergie koopt, daarom hebben we 20% korting geactiveerd.

SciPet Probiotic herstelt het evenwicht van het darm- en immuunsysteem. De kauwtabletten beschermen je huisdier tegen een jeukende en droge huid en helpen de gezondheidsproblemen te verlichten die geassocieerd worden met honden-allergieën zoals: poten likken en bijten, krabben, hoofdschudden.
Wij zijn vastbesloten om alleen producten van de beste kwaliteit te leveren aan onze geliefde huisdieren en hen naar een gelukkig, sterk en gezond leven te leiden. Daarom bieden wij een enorme korting op ons probiotisch supplement voor nieuwe klanten, zodat je zelf kunt zien hoeveel gelukkiger je hond kan zijn!

Productbundels met korting

SciPet Probiotica voor honden - 60 stuks

€ 30,90 € 24,90

SciPet Probiotica voor Honden - 3x60 stuks

€ 92,90 € 57,90

SciPet Probiotica voor Honden - 4x60 stuks

€ 125,90 €74,90

Doseringsinstructies

60 dagen geld terug garantie - Ons product werkt of u krijgt uw geld terug

We willen graag dat u volledig tevreden bent met uw SciPet-ervaring. Als u om een of andere reden niet tevreden bent met het resultaat, geven we u een volledige terugbetaling of veranderen we het product. U hoeft alleen maar een e-mail te sturen naar info@scipet.nl en het product naar ons terug te sturen.

Wat onze klanten over ons zeggen

Klantenbeoordelingen

4.70
Gebaseerd op 10 beoordeling
5
70%
7
4
30%
3
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
Krols marcelGeverifieerde eigenaar
Ik heb een labrador retriever(boris) hij was constant aan zen voorpoot aan het likken,na een tijdje werd dat een rode vlek op zijn voorpoot ,toen ben ...More
Ik heb een labrador retriever(boris) hij was constant aan zen voorpoot aan het likken,na een tijdje werd dat een rode vlek op zijn voorpoot ,toen ben ik gaan opzoeken wat de reden kon zijn en wat ik ertegen kon doen ,ik ben toen op jullie produkt uitgekomen tegen de jeuk ,sindsdien hij het neemt is dat voor 95% verbeterd .
Was het nuttig? 0 0
Bielen JohnnyGeverifieerde eigenaar
Wij zagen na 14 dagen al verbetering onze hond heeft een huidallergie en krijgt elke maand een spuit het is een kostelijk grapje elke maand, wij gaan ...More
Wij zagen na 14 dagen al verbetering onze hond heeft een huidallergie en krijgt elke maand een spuit het is een kostelijk grapje elke maand, wij gaan het spuitje langzaam aan afbouwen en kijken als het lukt, hij eet de kauw tabletten niet uit zich zelf maar doen het onder zijn eten.
Was het nuttig? 0 0
Esmeralda SteenbergenGeverifieerde eigenaar
Onze hond reageert er goed op
Was het nuttig? 0 0
jan willemGeverifieerde eigenaar
Na een aantal dagen zagen wij al verbetering bij onze hond, het bijten van jeukende plekken is aanzienlijk vermindert
Was het nuttig? 0 0
MilouGeverifieerde eigenaar
Vandaag is de zevende dag dat we deze kauwtabletten gebruiken. We hebben tot nu toe een grote verbetering gezien! De rode, jeukende plekken rondom zij...More

Vandaag is de zevende dag dat we deze kauwtabletten gebruiken. We hebben tot nu toe een grote verbetering gezien! De rode, jeukende plekken rondom zijn mond en ogen zijn helemaal weg! Hij krabt nog steeds aan zijn lichaam, maar we zijn erg benieuwd om de resultaten op lange termijn te zien! Ik ben een blij hondenbaasje!!!

Was het nuttig? 1 0
LisetteGeverifieerde eigenaar
Ik heb twee Shih Tzus. De ene vindt deze kauwtabletten HEERLIJK, de andere eet ze niet uit zichzelf, dus meng ik ze meestal met zijn eten. De hond die...More

Ik heb twee Shih Tzus. De ene vindt deze kauwtabletten HEERLIJK, de andere eet ze niet uit zichzelf, dus meng ik ze meestal met zijn eten. De hond die er dol op is, krabt zich altijd en bijt in zijn pootjes, ook al geef ik hem goed voer. Ik weet niet of deze tabletten het probleem echt bij de wortel oplossen, maar ze werken echt goed voor het verlichten van de symptomen.

Was het nuttig? 0 0
LotteGeverifieerde eigenaar
We gebruiken dit product nu al 5 dagen. Ik heb drie honden met jeuk en huidproblemen. Onze oudste hond is een zeer gehoorzame vrouwelijke Pitbull, die...More

We gebruiken dit product nu al 5 dagen. Ik heb drie honden met jeuk en huidproblemen. Onze oudste hond is een zeer gehoorzame vrouwelijke Pitbull, die al haar hele volwassen leven last heeft van jeuk aan haar oren en snuit. We hebben alles geprobeerd, maar niets hielp. Onze tweede hond is een langharige teckel, die last heeft van roos en een jeukende huid. Ze reageert goed op het jeukstillende supplement, want ze krabt zich niet meer zo erg. Onze derde hond is een vrouwelijke Chorkie, die ook last heeft van een jeukende huid. Als ik haar niet naar haar maandelijkse medische baden breng, kan ze niet helpen dat ze zich constant krabt, wat wonden veroorzaakt. Ze schuurt tegen de bank en de stoelpoot, tot haar huid haarloos en kapot is. Ik weet dat veel mensen sceptisch zullen zijn als ik zeg dat mijn Chorkie zich minder krabde en niet meer tegen de meubels schuurde na de eerste kauwtablet, maar dit is de waarheid. Na de eerste twee dagen schudde de Pitbull niet meer met haar hoofd en krabde ze niet meer aan haar gezicht. Ik kan niet wachten om ook verbetering te zien bij onze teckel. We hebben veel andere producten geprobeerd - sprays, crèmes en ook tabletten - maar niets werkte. Ik ben erg dankbaar voor dit product!

Was het nuttig? 0 0
VincentGeverifieerde eigenaar
We zagen al verbetering na de eerste week! Onze hond krabde zich constant. Er zijn drie weken voorbij, en nu krabt hij zich nog maar af en toe. De lev...More

We zagen al verbetering na de eerste week! Onze hond krabde zich constant. Er zijn drie weken voorbij, en nu krabt hij zich nog maar af en toe. De levering was snel. We zullen terugkerende klanten zijn, als de symptomen zich weer voordoen.

Was het nuttig? 1 0
IngridGeverifieerde eigenaar
Ik heb hoge verwachtingen van dit product... Mijn hond krabt zich al een tijd constant en niets hielp. Hij heeft geen teken of vlooien, ook geen roos,...More

Ik heb hoge verwachtingen van dit product... Mijn hond krabt zich al een tijd constant en niets hielp. Hij heeft geen teken of vlooien, ook geen roos, maar hij bijt nog steeds op zijn romp, waardoor hij daar vacht verliest. We hebben de oplossing voor dit probleem nog niet gevonden. Ik heb verschillende shampoos, crèmes en sprays geprobeerd, aanbevolen door mijn dierenarts, maar niets hielp. Ik kan zeggen dat dit jeukstillende supplement de conditie van mijn hond met 70% heeft verbeterd. Dit is het beste dat we tot nu toe hebben geprobeerd, en we zullen het blijven gebruiken, terwijl ik nog steeds hoop dat ik de perfecte oplossing kan vinden.

Was het nuttig? 0 0
SophieGeverifieerde eigenaar
Mijn hondje is helemaal weg van deze kauwtabletten, die ik voor hem gekocht heb om zijn jeuk te verlichten. Ik heb een maandelijkse dosis besteld, maa...More

Mijn hondje is helemaal weg van deze kauwtabletten, die ik voor hem gekocht heb om zijn jeuk te verlichten. Ik heb een maandelijkse dosis besteld, maar ik ben van plan om meer te kopen als ze op zijn.

Was het nuttig? 0 0
MAAK JIJ JE ZORGEN OVER JE HOND? OPGELOST

1. Het probleem

Wanneer slechte darmbacteriën in het darmkanaal van je hond overwoekeren, kan hun immuunsysteem hyperactief worden, wat leidt tot krabben, haaruitval, huidproblemen, bijten in de poten en diarree. Het is ongelooflijk pijnlijk voor ons als baasje om onze hond te zien lijden, vooral wanneer de medicatie onze beste vriend alleen maar slaperig en lusteloos maakt.

2. De oplossing

Probiotica zijn nuttige darmbacteriën die het evenwicht van de darmflora herstellen zodat het immuunsysteem van de hond optimaal kan functioneren. SciPet Probiotica tabletten worden aanbevolen voor honden die lijden aan milieu- of voedingsallergieën. Geschikt voor alle leeftijden.

3. Het product: SciPet Probiotica

Kies voor onze probiotische snacks om je huisdier te verlossen van vreselijke jeuk, maag- en huidproblemen. 100% tevredenheidsgarantie!
Je gebruikt het verkeerde medicijn
Gezond verstand doen vermoeden dat bijten en krabben van de poten slechts een oppervlakkig probleem is, maar de echte oorzaak ligt vaak diep, diep in het lichaam van de hond – in de maag. Als de darmen van je hond overspoeld worden door slechte bacteriën kan dat leiden tot een hyperactief immuunsysteem en een droge, jeukende huid.

SciPet™

Je gebruikt het verkeerde product.

De anti-jeuk formule

GEMAAKT DOOR DE WETENSCHAP

Kurkuma

Dit is een krachtige antioxidant met vele natuurlijke en wetenschappelijk bewezen effecten. Het is ook een natuurlijk antihistaminicum dat vervelende jeuk helpt bestrijden.

Inuline

Dit ingrediënt bevat veel inulinevezels, die de spijsvertering optimaal helpen functioneren. Aanbevolen voor honden met diarree, een opgeblazen gevoel of constipatie.

Probiotica

Probiotica zijn nuttige micro-organismen die in het spijsverteringskanaal leven. Ze vervullen functies zoals het bestrijden van ziekteverwekkers en het in stand houden van een optimale immuunrespons. Ze ondersteunen een goede spijsvertering en darmbalans. Stimuleert de groei van gezonde bacteriën.

Chlorella groene algenpoeder

Chlorella is een zoetwateralg en een van de hoogst ontgiftende voedingsmiddelen. Naast het ontgiften van de darm helpt chlorella-alg bij het herstellen van een evenwichtig zuur-base evenwicht bij honden.

Colostrum is de basis van het immuunsysteem van elk dier.

In het algemeen krijgen alle zoogdieren colostrum bij hun geboorte, omdat het de voormelk is die onmiddellijk na de geboorte wordt geproduceerd.

Het bevat antilichamen (immunoglobulinen) die het lichaam beter bestand maken tegen ziekten. Het bevat ook natuurlijke antibiotica, alle aminozuren en vitaminen. De combinatie hiervan zorgt voor een effectieve optimalisatie van het immuunsysteem, maar het helpt ook de darmflora gezond te houden.

Colostrum helpt verschillende allergieproblemen te bestrijden, want een allergie is een overdreven, foutieve immuunreactie.

Colostrumpoeder (30% immuunglobuline G), Kurkumapoeder, Leveraroma, Vitamine C (Ascorbinezuur), Chlorella, Inuline, Probiotica (Enterococcus Faecium, Lactobacillus acidophillus).

Geef uw hond de gezondheid die hij verdient!

60 dagen geld terug garantie - Ons product werkt of u krijgt uw geld terug

We willen graag dat u volledig tevreden bent met uw SciPet-ervaring. Als u om een of andere reden niet tevreden bent met het resultaat, geven we u een volledige terugbetaling of veranderen we het product. U hoeft alleen maar een e-mail te sturen naar info@scipet.nl en het product naar ons terug te sturen.

SciPet-belofte

Topkwaliteit

SciPet Probiotics is een hoogwaardig en ethisch onderzocht voedingssupplement.

Kwaliteitsingrediënten

Hier bij SciPet geven we echt om uw huisdier, daarom verkrijgen we onze ingrediënten van de beste kwaliteitsleveranciers.

Gratis verzending*

Om het nog beter te maken, bieden wij in Nederland gratis verzending aan voor bestellingen boven de € 40