25%

korting

toegepast

DIT IS DE EERSTE KEER DAT U BIJ ONS WINKELT, DUS WE HEBBEN EEN KORTINGSBON VAN 25% VOOR U GEACTIVEERD.

De NovaNatura gewrichtsversterker helpt bij het goed functioneren van de gewrichten en het bindweefsel van het paard en zorgt zo voor sterke botten en spieren. Dit is essentieel voor je paard om een gelukkig en actief leven te leiden!
We zetten ons in om de beste kwaliteitsproducten voor onze dieren te leveren, zodat ze een gelukkig, sterk en gezond leven kunnen leiden. Daarom bieden we een enorme korting op onze gewrichtsverzorgingspoeder voor nieuwe klanten. Zo kun je zelf zien hoeveel gelukkiger je paard kan zijn!
Samengesteld in het Verenigd Koninkrijk

Productbundels met korting

Versterking van gewrichten en kraakbeen voor paarden - 1x630 g

€ 59,90 € 44,90

Versterking van gewrichten en kraakbeen voor paarden - 2x630 g

€ 119,90 € 74,90

Versterking van gewrichten en kraakbeen voor paarden - 3x630 g

€ 179,9 €109,90

Doseringsinstructies

60 dagen geld terug garantie - Ons product werkt of u krijgt uw geld terug

We willen graag dat u volledig tevreden bent met uw SciPet-ervaring. Als u om een of andere reden niet tevreden bent met het resultaat, geven we u een volledige terugbetaling of veranderen we het product. U hoeft alleen maar een e-mail te sturen naar info@scipet.nl en het product naar ons terug te sturen.

Wat onze klanten over ons zeggen

Klantenbeoordelingen

4.71
Gebaseerd op 7 beoordeling
5
71%
5
4
29%
2
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
EvaGeverifieerde eigenaar
Als ik het product in één woord zou moeten omschrijven, zou ik het een levensredder noemen! Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit supplement...More
Als ik het product in één woord zou moeten omschrijven, zou ik het een levensredder noemen! Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit supplement!!!! Ik vind het geweldig wat het voor ons paard heeft gedaan!
Was het nuttig? 0 0
PatrickGeverifieerde eigenaar
Mijn 17-jarige merrie is 6 weken geleden begonnen met het product en we zitten nu aan onze tweede emmer. Ze had al geruime tijd last van artritis en d...More
Mijn 17-jarige merrie is 6 weken geleden begonnen met het product en we zitten nu aan onze tweede emmer. Ze had al geruime tijd last van artritis en de vorige eigenaar injecteerde haar elke maand om de zwelling te verminderen en haar in beweging te houden. Ik ben blij dat het gewrichtsversterkende poeder een groot verschil heeft gemaakt, geen zwelling en zijn beweging is aanzienlijk verbeterd. Ik dacht dat we hem met pensioen zouden moeten sturen, maar dat is niet zo. Hij houdt van zijn werk en dat betekent dat we op hem kunnen blijven rekenen!
Was het nuttig? 0 0
LaurensGeverifieerde eigenaar
Mijn renpaard was gewond, daarom heb ik voor dit product gekozen. We zijn nu goed op weg naar herstel met behulp van uw product. We gaan dit weekend v...More
Mijn renpaard was gewond, daarom heb ik voor dit product gekozen. We zijn nu goed op weg naar herstel met behulp van uw product. We gaan dit weekend voor het eerst weer racen, veel eerder dan ik had verwacht. Nogmaals bedankt.
Was het nuttig? 0 0
NicoleGeverifieerde eigenaar
Novanatura is het beste wat ik ooit voor mijn paard heb gedaan. Hij was 4 jaar toen er lichte artritis in zijn knie werd vastgesteld. We hebben alles ...More
Novanatura is het beste wat ik ooit voor mijn paard heb gedaan. Hij was 4 jaar toen er lichte artritis in zijn knie werd vastgesteld. We hebben alles geprobeerd wat we maar konden bedenken! Toen hij 6 jaar was, hoorde ik over Nova producten en moest ze meteen proberen. Na een maand zag ik al een grote verbetering en na 5 maanden was de kreupelheid helemaal weg. Hij doet weer waar hij van houdt! We kunnen weer racen!
Was het nuttig? 0 0
LisetteGeverifieerde eigenaar
Mijn merrie (Adele) is dol op het product, ze eet het rechtstreeks uit de emmer. Haar gewrichten zijn enorm verbeterd, ze beweegt makkelijker en doet ...More
Mijn merrie (Adele) is dol op het product, ze eet het rechtstreeks uit de emmer. Haar gewrichten zijn enorm verbeterd, ze beweegt makkelijker en doet graag oefeningen. Heel erg bedankt. Ik zou dit product zeker aan iedereen aanraden.
Was het nuttig? 0 0
AlexGeverifieerde eigenaar
Ons paard Kelvin is 15 jaar en we zijn ongeveer 5 maanden geleden begonnen met het geven van de gewrichtsbooster. Sinds we het gebruiken merken we een...More
Ons paard Kelvin is 15 jaar en we zijn ongeveer 5 maanden geleden begonnen met het geven van de gewrichtsbooster. Sinds we het gebruiken merken we een grote verbetering in zijn mobiliteit en flexibiliteit en hij is veel gelukkiger.
Was het nuttig? 0 0
LisanneGeverifieerde eigenaar
Ik heb het product uitgeprobeerd op twee renpaarden. Ik merkte een verschil in de manier waarop ze rondliepen, ze voelden zich vrijer en hun vacht zag...More
Ik heb het product uitgeprobeerd op twee renpaarden. Ik merkte een verschil in de manier waarop ze rondliepen, ze voelden zich vrijer en hun vacht zag er beter uit. De afgelopen twee maanden e hebben we het product niet aan de paarden gegeven en ik zie duidelijk verschil. We willen graag meer paarden aan het product zetten omdat we denken dat ze er echt baat bij hebben.
Was het nuttig? 0 0
Maak je je zorgen over je paard? Probleem opgelost

1. Het probleem

Als je paard ouder wordt, kan het zelfs moeilijker voor hem worden om te lopen. Voor ons, als verantwoordelijke diereneigenaren, is het ongelooflijk pijnlijk om een paard te zien lijden, vooral wanneer pijnstillers onze vriend alleen maar slaperig en lusteloos maken.

2. De oplossing

Onze ingrediënten stimuleren de aanmaak van collageen, dat een belangrijke rol speelt bij chondrificatie, zodat zelfs oudere paarden van de pijn af kunnen komen.

3. Het product: Gewrichtsverzorgings-poeder voor paarden

Kies voor ons gewrichtssupplement en houd je paarden gelukkig, actief en soepel. 100% tevredenheidsgarantie.

Het gewrichtsversterkende recept

GLUCOSAMINE

Glucosamine helpt de gewrichtsvloeistof die de gewrichten smeert in stand te houden, waardoor wrijving tijdens bewegingen, zowel plotseling als aanhoudend, wordt verminderd; bestrijding van pijn en ongemak op zowel korte als lange termijn.

GROENLIPMOSSEL

Het is bewezen dat groenlipmossel pijn en ongemak in de gewrichten bestrijdt, waardoor de flexibiliteit van heupen en gewrichten verder wordt bevorderd en tegelijkertijd pijn wordt verminderd die beweging en mobiliteit beperkt en beperkt.

KURKUMA

Kurkuma is een volledig natuurlijk ingrediënt dat al generaties lang wordt gebruikt in medicijnen voor mensen. In gewrichtssupplementen voor paarden gaat het stijfheid tegen, verbetert het de gezonde vloeibaarheid van gewrichten en behoudt het de mobiliteit van beschadigde en artritiserende gewrichten.

MSM

MSM heeft de eigenschappen van een natuurlijke pijnstiller en ontstekingsremmend medicijn, dat spierpijn helpt voorkomen en behandelen en de mobiliteit stimuleert. Het stimuleert ook de productie van collageen, dat het skelet vormt van het bindweefsel in het lichaam van zoogdieren.

Chondroïtinesulfaat is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire supplementen voor het versterken en regenereren van beschadigd kraakbeen. Dit zijn gelachtige weefsels en tweederde bestaat uit water en voedingsstoffen.

Door het kraakbeen “te smeren”, houdt chondroïtinesulfaat ze in een voldoende gezonde en flexibele toestand zodat ze hun dempende rol kunnen spelen bij de bescherming van de gewrichten.

Het heeft een direct effect op de groei en ontwikkeling van weefsels en hun regeneratie na verwonding, dus het is essentieel in het genezingsproces en speelt een zeer belangrijke rol bij het ondersteunen van het immuunsysteem.

Het kan helpen bij het bestrijden van verlies van botdichtheid.

Het helpt bij het verlichten van gewrichtspijn.

Hyaluronzuur is een veelzijdige stof die in alle weefsels voorkomt. In het lichaam vervult het zijn primaire functie als onderdeel van kraakbeen. Het beschermt kraakbeen, smeert de gewrichten en beschermt ze tegen chronische ontstekingen (artritis). Het bevordert ook de genezing van beschadigde weefsels.

Glucosamine, chondroïtinesulfaat, l-ascorbinezuur (vitamine C), MSM, mangaangluconaat, groene mosselen, gerookte leversmaak, kurkuma, hyaluronzuur

60 dagen geld terug garantie - Ons product werkt of u krijgt uw geld terug

We willen graag dat u volledig tevreden bent met uw SciPet-ervaring. Als u om een of andere reden niet tevreden bent met het resultaat, geven we u een volledige terugbetaling of veranderen we het product. U hoeft alleen maar een e-mail te sturen naar info@scipet.nl en het product naar ons terug te sturen.

SciPet-belofte

Topkwaliteit

Onze gewrichtsverzorgingsproducten zijn hoogwaardige en ethisch onderzochte voedingssupplementen.

Kwaliteitsingrediënten

Hier bij SciPet geven we echt om uw huisdier, daarom verkrijgen we onze ingrediënten van de beste kwaliteitsleveranciers.

Gratis verzending*

Om het nog beter te maken, bieden wij in Nederland gratis verzending aan voor bestellingen boven de € 40

Onze partners:

Onze partners: